Ga naar hoofdinhoud
Geopend van 1 april tot 1 oktober 2023

Genieten met een zachte G

Dat kan op onze minicamping in het Limburgse Swalmen. Gastvrijheid, schoon sanitair en het bieden van een mooie en kwalitatief goede kampeerervaring vinden wij erg belangrijk. Dat dit gewaardeerd wordt zien wij terug in een groot aantal mooie reviews en hier zijn wij dan ook erg trots op.

De camping is gelegen op ons eigen landgoed “Erve Gosejacob” in het mooie buitengebied van het Limburgse dorp Swalmen, dicht aan de grens met uitzicht op de Duitse bossen met haar hoogterras. In de nabijheid van de camping bevindt zich het fietsknooppunt 97( Midden en Noord Limburg), wandelknooppunten en het Pieterpad. Een gebied waar recreëren in de natuur nog vele mogelijkheden biedt voor zowel gezinnen als ouderen. U kunt hier genieten van de heerlijke rust op een ruime kampeerplaats of in één van onze accommodaties.

Op enkele auto-minuten afstand van onze camping vindt u winkel- en cultuurstad Roermond en het ‘Designer Outlet Center’, maar ook Venlo en zelfs Maastricht zijn eenvoudig bereikbaar middels de A73. Ook bent u binnen enkele kilometers over de grens bij onze oosterburen om daar de natuur, historie en cultuur van Brüggen, Kempen(oud vakwerkstadje),Wegberg, Mönchengladbach en Düsseldorf te beleven.

Tot ziens op Camping Boschheide!

Joep en Eveline Biermans
Stella & Sjoerd

Wat zeggen kampeerders over ons?

Op diverse plaatsen laten kampeerders een review achter over onze camping. De belangrijkste hebben we hieronder verzameld.

0
0
0

Komt u ook genieten?

Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij bieden. Kiest u voor één van onze kampeerplaatsen of verblijft u liever in onze safaritent of volledig ingerichte caravan?

Kampeerplaats

Er zijn 22 mooie plaatsen met hagen rondom. Er is keuze uit een basisplaats met 6 ampère stroom en een plusplaats en comfortplaats met 10 ampère stroom. De comfortplaats heeft daarnaast nog een eigen tapkraan en vuilwater afvoer.

Safaritent

Deze safaritent is ideaal voor de wandelaar of fietser die liever geen tent op zet na een dag onderweg. Je kunt in je eigen slaapzak op het veldbed slapen of beddengoed huren.

Huurcaravan

Kamperen zonder eigen kampeermiddel? Met onze volledig ingerichte caravan is dat geen probleem. Er zijn 2 enkele bedden en een bank die omgebouwd kan worden naar 2 persoons bed. De caravan is van alle gemakken voorzien.

Trekkersplaats

Trekkers kun terecht op ons trekkersveld. Dit is lekker dicht bij het sanitair gebouw en je kunt zelf een plaats kiezen. Grotere tenten mogen op onze normale kampeerplaatsen staan.

Liever direct boeken?

Heeft u uw keuze al gemaakt? Kies dan hieronder uw aankomst- en vertrekdatum en kijk direct wat beschikbaar is. Of kies voor de optie om direct een reservering te maken via onze reserveringspagina.

Onze partners

Premium Sliders
Premium Sliders
Premium Sliders
Premium Sliders
Premium Sliders
Back To Top